Modele te dimijave

Modele te dimijave

Dyqan me Artikuj të ndryshëm të Nusërisë si fustane, Vello ETJ. Atelie Fatmira ofron shërbime të ndryshme si prerje, qepje për: fustane, pantallona, Funde, kostume, xhaketa, pallto, pardesy. Tek ne do gjeni Edhe fustane të vecanta nusërie dhe shoqëruse nusesh. Gjithashtu ofrojmë dhe Ripa… Veshje nusërie të punuara me Ari (punë Dore). Dollama, jeleka, Mintona. Poashtu punojmë Edhe sipas porosisë tua… Të gjitha artikujt për Nutilisez si: fustana të bardhë, veshje tradicionale për Nutilisez, Lule për dorë. Punojmë me POROSI. Ofrojmë Fustane solennelle dhe Fustane për Nutilisez të dizajnuara vetë. Po ashtu shesim Edhe jeleka dhe dallama. Krejmë këto shërbime prerje, shkurtime, ngushtime të rrobave. Si dhe bëjmë qepjen e vellave Edhe fustanave për Nuse.

Brend i njohur me kualitet te lArte te produkteve. Ofrojme Produkte te shumta shkollore, per zyre, mjete te ndryshm… Salllni i nuserise kosovarja ofron veshje tradicionale, fustana solennelle, Vello. Te gjitha fustanat prodhohen ne Koso… Sallon nusërie ku Shiten jeleka, dallama, Vello, dimija, këpucë dhe kurora..